Doboz club -
Gyakran ismételt
kérdések

Budapesti Éjszakák: Táncos Bulihelyek és Klubok
Bulihely Budapest: A Tánc és Az Éjszaka Találkozása
Bulihely Budapest: A Tánc és Az Éjszaka Találkozása

Minden héten szerdától szombatig 18:00 – 06:00-ig vagyunk nyitva.

A talált tárgyak kapcsán mailben az info@doboz.pm címen tudtok érdeklődni. Minden talált tárgyat 30 napon át őrzünk meg. Kattints ide és vedd fel velünk a kapcsolatot oldalunkon keresztül.
A programjainkat részletesen a facebook oldalunkon és weboldalunkon találjátok.

Ruhatárunk minden pénteken és szombaton 22:00 – 06:00-ig van nyitva. 500 Ft / kabát, 500 Ft / táska. A kabátokba és táskákba ruhatárosaink nem nyúlhatnak bele.

Elhagyott ruhatári biléta esetén a ruhatárban lévő kabát / táska kiadása kizárólag a klub zárása utána, az utolsó vendég távozása, vagy a következő napon nyitva tartási időben, vagy időpontot egyeztetve az info@doboz.pm mail címen keresztül lehetséges.
A ruhatári biléta megőrzése a kiadástól a leadásig a vendég felelőssége.

Elhagyott, vagy megrongált ruhatári biléta esetén 1.000 Ft kártérítés fizetendő. Az egy társaságon belül összecserélt biléták miatt a ruhatár nem vonható felelősségre.

Dohányozni kizárólag a kijelölt területeken lehetséges (a nyitott belső udvaron)! Tilos ettől eltérő helyen dohányozni a 2012. Január 1-től hatályos a nemdohányzók védelméről szóló 1999. Évi xlii. Törvény értelmében, valamint a tűzvédelmi előírások betartása érdekében.
A Doboz klub területére kizárólag 18 éves kortól lehet belépni.
Partyfotóinkat weboldalunkon és facebook oldalunkon találjátok meg. A bulik után 1-2 nappal kerülnek fel saját oldalainkra. Nem minden nap van saját partyfotósunk.

A Doboz klubban italodat visszaváltható repohárban kapod.

 A repohár díja: 300 HUF.

Minden további italrendelés során add át használt poharad a pultosnak. 

 A visszaváltás bárpultjainkban lehetséges.

Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek