Budapest legendás
szórakozóhelye megújult
klub-szezonnal vár!

Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek
Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek
Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek

Felturbózott zenei programmal és frissített dekorral

A hazai éjszakai élet közel 12 éves kedvence minden eddiginél ütősebb klub szezonnal vár 2023-ban: havi sztár DJ-k, 2 napos nyitvatartás, tartalmas zenei kínálat és reggelig tartó bulik várnak. Party naptárukban Magyarország legnépszerűbb DJ-i is megtalálhatók, rezidenseink pedig a legjobb bulizós elektronikus, vagy épp hip-hop és r’n’b zenékkel tartanak a tánctéren.

Némi felújításon és dekorfrissítésen is átmentünk nemrég. A hangulat még szürreálisabb és bensőségesebb lett, de az ikonikus dizájnelemek, mint a hatalmas, világító szemű king-kong szobor vagy a 320 éves fa és a vöröses álomszerű atmoszféra továbbra is egyedi vibeot kölcsönöznek a Doboznak.

Prémium klubélmény, sorban állás nélkül

A Doboz nem egy romkocsma, és nem is diszkó, igényes bulihelyeket kedvelő közönsége miatt a jó hangulat mindig garantált. A Dobozban dress code-nak megfelelő öltözetben, belépőjeggyel lehet bulizni, cserébe egy prémium klubban érezheted magad egész éjjel. Akár online, akár a helyszínen veszel jegyet, innovatív beléptetési módszereinknek köszönhetően 10 perc múlva már itallal a kezedben állsz a tánctér mellett. Amennyiben asztalt is foglaltál, a bejárattól asztalodig kísérünk, ahol behűtött italok várnak. A Dobozban teljesen ingyen igénybevehető repoharakat használunk, nincs bosszantó visszaváltási macera. A mosdó is díjmentes és tiszta, kollégáink pedig arra összpontosítanak, hogy ti jól érezzétek magatokat. Tapasztald meg a prémium klubélményt, hogy semmi se ronthassa el a bulit!

Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek
Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek

SZABADTÉRI bulik télen-nyáron

A hatalmas kert friss levegővel és a csillagos ég látványával egészíti ki a bulit, és gondoltunk a dohányosokra is. A szórakozóhely hely elrendezésének köszönhetően mindkét tánctér egyik falát teljesen egybe tudjuk nyitni a kerttel, így szellős, oxigéndús környezetben bulizhattok egész éjjel. Télen hőgombákkal fűtünk, így a kabátot is nyugodtan letehetitek a ruhatárban.

Érezd meg a Doboz vibeot és legyen ez a törzshelyed idén!

kedvezmények és ingyen pezsgő hétvégén

Közelgő szülinaposok és csajok!
Aktuális promóciónk nektek szólnak.