Budapest közkedvelt
szórakozóhelye megújult
klub-szezonnal vár!

Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek
Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek
Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek

Felturbózott zenei programmal és frissített dekorral

A hazai éjszakai élet közel 12 éves kedvence minden eddiginél ütősebb klub szezonnal vár 2024 március 14-től: népszerű DJ-k, ötnapos nyitvatartás (keddtől szombatig), tartalmas zenei kínálat és reggelig tartó bulik várnak. Hangtechnikánkat 2023. második felében korszerűsítettük, így már nálunk élvezheted a város egyik legjobb hangzását.

Némi dekorfrissítésen is átmentünk nemrég, így a hangulat még szürreálisabb és bensőségesebb lett. Ugyanakkor az ikonikus dizájnelemek, mint a hatalmas, világító szemű king-kong szobor vagy a 320 éves fa és a vöröses álomszerű atmoszféra továbbra is egyedi vibeot kölcsönöznek a Doboznak.

Prémium Romkocsma, baráti árakkal

A Doboz egy igényes romkocsma, felújított belső terekkel és igazi éjszakai klub hangulattal. A foglalás a webldalon keresztük is lehetséges. Ha szeretnél VIP jegyet is válthatsz, amivel élvezheted a behűtött italok és a foteles boxok nyújtotta kényelmet. 

 

Széles italkínálatunkat szinte mindig valamilyen kedvezménnyel fogyaszthatod. A Dobozban ingyen igénybevehető repoharakat használunk, nincs bosszantó visszaváltási macera. A mosdó is díjmentes és tiszta, kollégáink pedig arra összpontosítanak, hogy ti jól érezzétek magatokat. Tapasztald meg a prémium romkocsma élményt, hogy semmi se ronthassa el a bulit!

Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek
Budapest Buli Éjszakája: Klubok és Szórakozóhelyek

SZABADTÉRI bulik télen-nyáron

Budapest legnagyobb (1000 nm) kültéri tánctere friss levegővel és a csillagos ég látványával egészíti ki a bulit, és gondoltunk a dohányosokra is. 

 

A szórakozóhely hely elrendezésének köszönhetően mindkét tánctér egyik falát teljesen egybe tudjuk nyitni a kerttel, így szellős, oxigéndús környezetben bulizhattok egész éjjel. 

 

Télen hőgombákkal fűtünk, így a kabátot is nyugodtan letehetitek a ruhatárban.

Várunk a város leghangulatosabb kerti partiján ezen a hétvégén is!